Forța atracției

Universul ar putea fi comparat cu o imensă cupolă aflată sub influenţa unui  sistem format din numeroase şi infinite legi. Pornind de la aceste legi megaplanetare, universale, până la legi derivate din acestea, există, indiscutabil, o întreagă ramificaţie de altele generate de ele. Ele există dintotdeauna, însă noi, gâze ale Universului, le descoperim în timp, ni le însuşim, apoi le adoptăm şi adaptăm, în funcţie de percepţiile noastre.

product23467xl

Sursa foto:londonrowfineart.com

Dacă lăsăm la o parte aceste legi mai ,,grele’’, ca aceea a atracţiei universale, ne- am putea duce cu gândul la derivate de la, de pildă, aceasta din urmă.

Care ar putea fi secretul atracţiei între doi oameni? Am ascultat păreri despre faptul că persoanele înalte plac, şi sunt plăcute, de către persoanele scunde. Aţi remarcat faptul că persoanele care se nasc cu o podoabă capilară bogată, eventual creaţă, obişnuiesc să îşi întindă părul cu placa, sau cu orice, numai ca acesta să fie întins şi aşezat cuminte pe scalp,  în timp ce persoanele cu un păr întins, sau mai puţin remarcabil, depun eforturi pentru a-i spori volumul? De ce? Pentru că aceste persoane le plac mai mult pe celelalte, care au podoaba capilară diferită de a lor. Aţi observat ce bune echipe sunt cele constituite dintr-o persoană energică, chiar colerică, şi una mai calmă? Sau ce bune amiciţii se leagă între un bărbat şi o femeie? Este atracţia dintre negru şi alb, dintre maleabil şi dur, bun şi rău, dintre răsărit şi apus. Sunt multe alte exemple, după gândirea fiecăruia.

Care ar putea fi legea şi secretul iubirii, în acest conglomerat  legislativ al universului? Ce ne poate lega până în profunzime de o altă persoană?

 Aspectul, pasul, simţirea şi sufletul, dar şi gândirea care se materializează în ceea ce suntem, cu totul, determină atracţia, sau respingerea.

Dacă văzul fiecăruia dintre noi poate remarca atracţia, dacă simţurile o fac şi ele, tot nu este suficient pentru pasiune. Dacă auzul meu este atras de vorbele tale, iarăşi, ar putea să nu fie de ajuns. Căci am nevoie şi de altceva: de toate acestea, îmbinate într-un parfum. Parfumul este acela care creează o adevărată aură ce înconjoară, şi ne creează personalitatea. Parfumul este avangarda care ne introduce, oriunde, şi mirosul este simţul care îl percepe.

*

Nu ne-am mai văzut, de o veşnicie. Nu ne-am mai întâlnit, de o veşnicie.

Te aştept pe băncuţa de pe aleea îngustă a parcului, unde mi-ai dat întâlnire. Nu mă strigi, nu te aud. Nu  eşti lipit de mine, pielea mea nu te simte. Nu mă săruţi, nu te gust.

Dar începe să mă cuprindă , toată, mirosul tău. Parfumul tău se împleteşte cu al meu. Se tatonează, se apropie, se contopesc. Se îmbrăţişează parfumul meu, cu parfumul tău. Atracţia este irezistibilă. Pasiunea ne incendiază. Te miros, mă miroşi. Uităm de tot ce este în jur. Ne iubim, înlănţuiţi de o forţă nemaiîntîlnită vreodată. Nu există cer, nici pământ, nu există omenire. Nici aer nu este. Suntem doar tu, şi eu, învăluiţi în parfumul nostru, suntem cerul, şi pământul, şi toată omenirea. Parfumul nostru este aerul nostru. Sunt doar a ta. Eşti doar al meu. Acum, aici, şi pentru totdeauna.

*

Am primit un parfum Deeply Yours, de la Coty. Îl folosim amândoi. Parfumul lui, ,,Enrique Iglesias Deeply Yours’’,  cu note intense fructate şi piper negru, îl face mai masculin, sigur pe el, energic şi extrem de pasional. Eu, cu un cocktail cu un buchet impresionant de note fructate şi lemnoase. De când l-am descoperit, acest parfum captivant, interesant, ne-a aruncat în jocul pasiunii, din care nu ne mai putem desprinde.

EDT-ETUI60MLFEMME.jpg

Plutim, între cer şi pământ, între apă şi foc, între arome fructate şi piperate. Suntem cer şi pământ, apă şi foc, senzualitate şi pasiune.

Articol scris pentru SuperBlog 2015.

Acest articol a fost publicat în SuperBlog. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Forța atracției

  1. Pingback: Șeherezada SuperBlog 2015 | ecaleopi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s